Salg av utstyr vil foregå i klubben før eller etter trening. Vi har de fleste størrelser på lager. Utstyr kan betales med kort eller kontant.

Vi har ulike draktmodeller og anbefaler derfor at du prøver drakten (gi) før du forlater klubblokalet, i tilfelle du må bytte. Generelt kan man si at du gjerne heller går opp en størrelse i drakter. I konkurranser er det ikke lov til å brette opp drakten av sikkerhetsmessige grunner. Det kan altså være lurt å ha en drakt som passer godt. Instruktøren din kan hjelpe deg med å finne riktig størrelse.

Tannbeskytter må tilpasses hjemme med kokende vann før du får tatt den i bruk. Spør gjerne instruktøren din om fremgangsmåten for tilpasning. På alle viderekomne partier er det krav om bruk av hansker og tannbeskytter. Forsikringen dekker ikke skader oppstått på tenner uten tannbeskytter.

Her er et utvalg av utstyret vi har for salg hos oss:

Leggbeskyttere

400 kr

beskrivelse

Hansker

350 kr

Kumitehansker laget i henhold til World Karate Federation (WKF) reglement. Polstringen er støpt i ett stykke for best mulig passform og beskyttelse.

Tannbeskytter

100 kr

beskrivelse

Drakt/Gi nybegynner barn/voksen

400 kr

Leveres komplett med jakke, bukse med strikk og snøring i midjen og hvitt belte. Laget i kraftig bomull med forsterkninger på knærne og i armhulene.

Pesum kompendier

50 kr

beskrivelse

Bomullsbelte

100 kr

Bomullsbelte av høy kvalitet. Spesialkjerne som gir et kraftig belte uten å være for hardt. Gir en bra knute som faller pent.