Velkommen til Vågsbygd karateklubb

Vi holder til på Karuss i Vågsbygd. Klubben vår har over 300 medlemmer, fordelt på barne-, ungdom-, og voksenpartier.
Vi har også eget eliteparti for de som ønsker å satse ekstra på karate.

Hvilket parti passer for meg?

Barneparti

Når du har begynt på skolen i første klasse så kan du begynne på barnepartiet. Barn 6-12 år møter opp på Barneparti 1. Dette partiet blir fort fullt og har sannsynligvis venteliste etter første trening hvert semester.

Nybegynnerparti

Ungdommer (+13 år), voksne, samt voksne med barn (+8 år) som ikke har trent karate tidligere, møter opp på nybegynnerpartiet. Her trener man en termin (høst eller vår) og lærer grunnleggende teknikker før man flytter videre til aldersbestemt parti. Oppstart nybegynnerparti er januar og august hvert år. Velkommen!

Ungdomsparti

Klubben har to forskjellige partier for ungdom, ungdomspartiet og elitepartiet. Hvilket parti som er riktig for deg vil bli vurdert ut ifra alder og beltegrad. Uansett hvilket av disse partiene du trener på, kan du delta på konkurransepartiet hvis du ønsker trene ekstra for å kunne konkurrere i karate.

Voksenparti

På voksenpartiet trener voksne i alle aldre, fra 20-65 år. Dette partiet trener for å holde seg i form, og fordi karate er en gøy måte å gjøre det på!

Eliteparti

På elitepartiet finner du ungdommer og unge voksne som har trent karate en stund. Treningene er mye rettet mot kamp og utvikling av kampteknikker, og er super trening for de som ønsker å bli gode fightere.

Konkurranseparti

Konkurransepartiet trener tirsdager og fredager. Her er det fokus på kampteknikker.